14-05-07

Terug

Omdat een aantal mensen mij via de mail-box hebben gecontacteerd met vragen waar ik ben, omdat ze me missen... kom ik (efkes) terug.Er zijn verschillende redenen waarom ik een tijdelijke pauze heb ingelast.Eerst en vooral omdat ik het beu ben dat alles zo traag gaat en dat ik uren bezig ben om zowel mijn blog als die van de anderen te lezen en ik gewoon de tijd niet heb. Ik combineer momenteel 3 jobs en om dit te combineren met mijn huishouden, mijn hondjes, mijn vrienden en familie..pff dat is allemaal zo evident niet.Ten tweede zijn er ook mensen (beperkt weliswaar) die van mijn blogje misbruik hebben gemaakt wat mij enorm veel pijn heeft gedaan. Ondertussen heb ik dit gerelativeerd maar toch...het is zo dat dit niet altijd gerand staat voor anomiteit en als ze dan er nog misbruik van maken gaat voor mij echt te ver.Het is wel zo dat ik in mijn zeeeer beperkte vrije tijd wel af en toe eens een blogje heb gelezen en ik moet toegeven dat ik het ook vaak gemist heb. Om het nu over mijn 'ik' te hebben, wel het gaat niet zo goed. Ik dacht echt dat ik een groot stuk van mezelf had gevonden, namelijk dat ik lesbisch zou zijn. Maar een aantal weken terug ben ik weer serieus beginnen twijfelen. Ik heb namelijk een jongen leren kennen (geheel onverwacht) die mij weer aan het denken zet. In mijn hoofdje is het dus weer één chaos... ik vrees dat ik er nooit zal van onderuitkunnen en het voorgoed zal moeten aanvaarden dat ik zowel op mannen als op vrouwen val en dat het vooral (en in de eerste plaats) het innerlijke/het karakter van een persoon mij aantrekt en niet het 'omhulsel' (om het zo cru te stellen haha). Maar dit is zo moeilijk om dit te aanvaarden, veel moeilijker dat te kunnen zeggen 'ik ben hetero, of ik ben 100% lesbisch'.Pfff hoe moet ik daar ooit aan uitkunnen????Zo ik ben terug, maar ik kan niet beloven dat ik vaak reageer op jullie blog want zolang skynet niets doet aan het probleem van de belachelijk trage snelheid van het openen van blogjes en het tergend langzaam kunnen reageren op een blog...zie ik het echt niet zitten om mij hier te zitten ergeren aan mijn computer. Mijn leven is al hectisch genoeg voor het moment, en dan niet alleen in mijn hoofd!! Maar ik doe echt mijn best en dat is toch al een goeie stap niet!?Tot de volgende.

17:14 Gepost door Greetings Groene smaragd | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

Dat is al een mooie stap idd :-)))
En ach, of je nu hetero bent (niet dus maar ja), of lesbisch of bi: jij blijft toch altijd 'ik' nietwaar?

Gepost door: bibien | 15-05-07

Blij hier nog iets van je te horen, doe alles gewoon rustig aan en het komt wel goed

Gepost door: Wildcard | 17-05-07

Ik ben blij iets te horen van je, maar ik heb alle begrip voor je beslissing hoor... Ik heb ook een beetje hetzelfde... Ik voel me altijd schuldig als ik reacties krijg en zelf mijn blogronde niet altijd voltooid krijg...
Wat je geaardheid betreft: ik heb in mijn vriendengroep enorm veel mensen die bi of homo of lesbisch zijn. Dat is niet gemakkelijk en zorgt inderdaad wel eens voor twijfels, frustraties,... en ga zo maar door. Ik hoop dat er een moment komt waarbij je tot rust komt. Ik duim alvast mee.

Vele groetjes en een dikke knuffel!

Gepost door: CIA | 18-05-07

*** Meer dan je best kan je echt niet doen....
Kwens je alle geluk toe en blijf op bezoek komen hoor...
Fijne dinsdagavond nog
Groetjes

Gepost door: marc | 22-05-07

weet je eigenlijk moet je er gewoon niet over nadenken smaragdje, laat het gewoon over je heen komen op het moment. liefs cat

Gepost door: cat | 25-05-07

een pest dat men misbruik maakt van iemands blog vind ik weerzinwekkend, zwak, ongepast, schandalig en noem maar op. op andere blogs heb ik ook al gemerkt dat er toch nog een soort mensen zijn die misbruik maken van andermans blog en bij sommige om het zelfs in het belachelijke te brengen. ja zoals ge zelf al gezegd hebt, trachten zoveel mogelijk te relativeren.
amai, ge zijt dan ook nogal een drukke bieke:-)
kan u goed begrijpen wanneer uw gevoelens over u zelf "het vinden van wie ben ik" nu in de war is, maar enkel gijzelf zult er uit moeten komen.
ik heb niet uwe volledige blog gelezen, maar van hetgeen wat ik allemaal al heb gelezen (meer als ge denkt) ben ik ervan overtuigd dat ge in uw inborst een pracht van een mens bent.

Gepost door: watje | 27-05-07

Leuk weer wat van je te horen. Neem gerust je tijd, jij hebt wel zeer drukke bezigheden, lees ik. Misbruik is er overal, spijtig genoeg, ook bij de bloggers.
Hetero of lesbisch, je komt over als een eerlijk persoontje, en dat is veel. Je komt er wel uit....alles op zijn tijd.
Lieve groetjes

Gepost door: Rezy | 02-06-07

Ik ... ... sluit me aan bij Catwoman haar mening. Waarom moet alles een naam hebben ? Luister naar je eigen gevoel en je komt er vanzelf wel uit. Laat je niet in een hokje duwen Smaragd !

Groetjes,
Nienna.
Ik link je intussen ook, als je het liever niet hebt : just jell ... ;o).

Gepost door: Nienna | 07-06-07

Tikfoutje ... Just yell dus ... dat heb je met snel tikken ... ;o).

Nienna.
x

Gepost door: Nienna | 07-06-07

hallo, het is met sylvie (van wereldvansylvie.skynetblogs.be), mijn blogje werd per ongeluk verwijderd en skynet weigert die terug te herstellen moest ik maar een nieuw blogje beginnen!!! Er moet nog vanalles aan gebeuren maar dat zal er zeker nog komen! groetjes en tot snel

Gepost door: sylvie | 19-06-07

Ach... of je nu lesbisch of bi of hetero bent, speelt in je jonge leven toch niet zoveel rol ! Natuurlijk, als je een vaste relatie wilt om verder te bouwen, zit je natuurlijk met een probleem zolang je er niet uit bent ! Maar, dat is eigen aan een mens, denk ik ! We ervaren zaken die we nooit kunnen begrijpen of controleren ! Misschien is het spreekwoord "CARPE DIEM" toepasselijk op je ! Analyseren en herkauwen in je hoofd mag maar verknal er je leven niet door ! LEEF GEWOON !!!

Kus

Gepost door: Another-man | 06-10-07

Hat irgendjemand ne Idee wie stark das verallgemeinerbar ist?

Gepost door: seite | 08-07-11

De commentaren zijn gesloten.