12-02-07

(On)gelukkig ?!

Iederen zegt dat negatieve denkers ongelukkiger zijn en het ongeluk nog meer aantrekken. Gelukkig zijn of ongelukkig zijn is meestal een eigengemaakte keuze... althans dat zegt men toch.Soms heb ik het gevoel dat ik voor het ongeluk ben geboren. Voor velen ben ik dus een doemdenker en zal ik nooit gelukkig zijn of worden.Maar hoe moet je je positief gaan instellen als dit telkens foutief afloopt? Ik probeer altijd het positieve te zien maar telkens gebeurt er wel iets, of wordt er iets gezegd, of krijg ik van de rekeningen in men bus die ik gewoon niet kan betalen.... hoe moet je dan positief blijven in het leven.Ook op relationeel vlak loopt het allesbehalve op wieltjes, vrienden momenteel meer dan genoeg waar ik hen heel dankbaar voor ben. Maar ik mis de echte ware liefde... Ik zit overvol liefde die ik wil delen, die ik wel geven...aan een special one. Ik stelde mij de laatste weken vaak de vraag waarom ik geen enkele 'liefde' kan beantwoorden (want aan liefde op zich geen problemen zowel van mannen als van vrouwen). Maar gisteren opende een goeie vriendin mij de ogen. Er is namelijk één persoon die ik zo immens graag zie (op alle vlakken) dat ik die karaktertrekjes, het uiterlijke....en dergelijke ook "zoek" in de ander... en ik weet dat dit een volledig foutieve ingesteldheid is. Iedereen is uniek, iedereen is wie hij/zij is... maar toch lukt het mij momenteel zo moeilijk om dit bij sommigen te zien. Vriendschappelijk is dit geen enkel probleem maar niet voor er een relatie mee aan te gaan. Klinkt mss totaal onbegrijpelijk voor jullie lezertjes maar het zo moeilijk om mijn gevoel juist te verwoorden. Pff ik sta weer volledig stil , mijn leven wil maar niet verdergaan zoals ik het wil. Ik wil gelukkiger zijn, liefst samen met iemand die ik respecteer, die mij respecteert, iemand die ik kan vertrouwen, iemand bij wie ik kan zijn wie ik ben, iemand die ik liefde kan geven, iemand die mij liefde geeft. Waarom is dat nu toch allemaal zo moeilijk ??? Of maak ik het mezelf nu zo moeilijk ?? Gevoelens zijn zo complex hé ongelofelijk....

20:36 Gepost door Greetings Groene smaragd | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

** geduld.....het komt heus wel...
Fijne avond
groetjes

Gepost door: anita | 12-02-07

*** Misschien kijk je te erg naar wat je verlangt in iemand. Misschien is er een bepaalde persoon die jou ook heel graag ziet en toch niet is wat jij er van verlangd en daardoor bepaalde dingen over het hoofd ziet? Misschien staat die persoon ook dichter bij je dan je denkt. In veel van je postjes lees ik vooral veel onzekerheid in je gedachtengang doordat je misschien al teveel werd bedrogen. Onthoudt meisje, dat er geen twee mensen dezelfde karaktereigenschappen bezitten en dat men altijd water bij de wijn zal moeten doen... het moet natuurlijk van beide kanten komen he en zulks ontdek je vlug als je een poos met hen omgaat.
lief groetje

Gepost door: Ellen | 12-02-07

Gevoelens zijn zeer complex. Iemand hebben bij wie je jezelf kunt zijn....dat vind je niet zo makkelijk. Misschien niet te hard zoeken, en dan ontmoet je haar vanzelf. Hou de moed erin, meisje!

Gepost door: Rezy | 12-02-07

ook Ik ben een gevoelsmens, dat had je al wel begrepen.Ze hebben me nog niet vaak bedrogen ook niet. Doemdenken heb je in je, en als het zoals je zegt dan maar al te dikwijls tegengaat dan kan je niet anders meer dan steeds ik je achterhoofd die maar te voelen komen.
het is allemaal makkelijker gezegd dan gedaan,
en al zeker voor diegenen die nog nooit iets in de vorm tegenkwamen.
Ik begrijp je maar al te goed hoor,
zonnekes en liefs.

Gepost door: Sunny-Kay | 13-02-07

*** Iedereen wil toch gelukkig zijn in zijn leven..Alleen is het niet altijd makkelijk dat te verwezelijken...Ik hoop dat het je toch nog zal lukken...

Fijne dindagavond nog
Groetjes

Gepost door: marc | 13-02-07

The day... will come...hope must be your drive !!

Kusje

Gepost door: Another-man | 14-02-07

Valentijnronde Heykes,

Ik kom je bij deze Valentijnronde héél veel Valentijnswarmte toewensen. Ik hoop dat het een dag vol liefde wordt, of die nu komt van je liefje of van je vrienden!

Vele groetjes,

Gepost door: CIA | 14-02-07

** ik kom je alvasr een fijne vrijdag wensen

groetjes

Gepost door: anita | 15-02-07

Moeilijk, hé....
Je karakter heb je mee, daar kan je iets, maar weinig aan veranderen...
Misschien moet je die 'perfecte' eerst laten gaan, kunnen loslaten...
En dan, als je niet meer bewust zoekt...

Dikke knuffel

Gepost door: lavender faery | 16-02-07

Hou je goed he
lieve groet

Gepost door: Ellen | 17-02-07

** Lieve groetjes

Gepost door: anita | 17-02-07

De commentaren zijn gesloten.