21-11-06

Titel ?

Typen, deleten, typen, deleten ...

Er komt geen letter op papier die mijn ware gevoelens neerpent.  Ik weet niet hoe ik mij moet voelen... Traantjes vloeien, tranen van intens verdriet, tranen van pijn, tranen van geluk. Immens gemengde gevoelens.

Ik voel mij weer zo alleen, alleen met mijn gevoelens, niemand die mij begrijpt.

IK wil de tijd 10 jaar terugdraaien, toen was ik gelukkig. Marie is toen in mijn leven gekomen, toen kwamen ook de eerste twijfels over mijn geaardheid. Ik heb deze na de breuk verdrongen. Warom toch? Sindsdien heb ik 2 relaties gehad waarvan ik nu weet dat ik geen van beide graag heb gezien. Tien jaar, 2 relaties die ik zou willen uitwissen en herbeginnen.

Ik ben in mijn leven nog maar 2 keer verliefd geweest, Marie en Matthew. Ook voor Deborah heb ik intense gevoelens maar geen verliefd zijn. De muur rondom mij is te hoog. Ze zit wel diep in mijn hart en ik zie haar zielsgraag op mijn manier.

Ik ben blij dat zij in mijn leven is gestapt, door haar verdring ik niet langer mijn geaardheid, ik weet nu wie ik ben of mss beter wat ik ben. Op dat vlak is de zoektocht naar mezelf beeïndigt. En ik zal haar daar eeuwig dankbaar voor zijn, ook al beseft ze dit mss niet. Ik zie haar wel graag, zij heeft mij de energie om door te gaan; puur door haar 'zijn', haar aanwezigheid. Ik hoop echt dat zij dit beseft en dat we goeie vriendinnen mogen zijn. Momenteel kan ik het niet aan om ook haar te verliezen.

 

 

 

 

16:04 Gepost door Greetings Groene smaragd | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Smaragdje... zelfs al voel je u nu heel alleen op de wereld en denk je dat niemand je begrijpt, dat is niet zo. Pijn is pijn, hoe je het draait of keert iedereen maakt ooit mee wat jij nu meemaakt, en dat heeft niets met geaardheid te maken, enkel met die gevoelens. Maar ondertussen zit jij daar nu waarschijnlijk alleen en dat is nu juist de merde...dan zijn al die gevoelens in je nog veel merkbaarder. Hou je goed meid, je komt er wel uit en een goeie vriendin verlies je niet zomaar, die begrijpt je wel.

Gepost door: dingske | 21-11-06

hoi, ik wou dat ik iets passend kon zeggen,
maar ik ben zelf een ramp soms.
Schrijf, tis eender wat en ik lees:
tis moeilijk he, ik weet het.
een steuntje sé en zonnekes

Gepost door: Sunny-Kay | 21-11-06

****** Vedriet en geluk liggen soms dicht bij elkaar..Wisselende stemmingen...
Khoop dat je eruit geraakt...

Lieve groetjes

Gepost door: Marc | 21-11-06

Ik sluit me bij Dingske aan...
Krop je gevoelens niet op,
laat komen wat komt,
verwerk op je geheel eigen manier...
En durf te genieten van de vriendschap die je nu mag ervaren - zonder ze af te houden als bescherming tegen dat ze er misschien niet meer zou zijn (wat een zin, maar ik krijg het niet beter gezegd).
Zet die deur in de muren om je heen open en geniet....
Ook al weet ik dat dat heel makkelijk gezegd en moeilijk gedaan is....

Gepost door: lavender faery | 22-11-06

** Een goeie vriendin verlies je niet. Daar ben ik zeker van. Ik denk aan je...
Groetjes

Gepost door: anita | 22-11-06

** In eerste instantie ontzettend moedig van jou dat je zo'n woorden kan neerpennen!
Ik ben er zeker van dat jouw gevoelens hier ook positief bij Deborah overkomen! Haar verliezen zal echt niet rap gebeuren.

Gepost door: Bibien | 22-11-06

Bang om je te verliezen Je nooit meer te kunnen zeggen Hoeveel je voor mij betekent Kleine dingen Grote betekenis Het is moeilijk uit te leggen Maar zou niet zonder je kunnen Hou van me
Blijf bij me Je kunt het niet beloven Maar doe je best, en laat me niet alleen Hou me vast in moeilijke tijden Lach met me in goede tijden
Maar boven al Wees gelukkig Met de dingen die je doet ... als er momenten zijn dat ik niet denk aan mijn verleden dan is het wanneer ik veilig in jou armen rust !

Ik hou Van je !

Gepost door: Deborah | 22-11-06

*** Ik hoef nu niks te typen, het antwoord staat hieronder duidelijk verwoord meisje.

lief groetje

Gepost door: Ellen | 22-11-06

Vrienden vind je, zijn het echte dan blijven ze. Zijn het geen echte dan moet je ze laten gaan en dat doet veel pijn ik weet het.

Gevoelens kunnen soms onbeschrijfbaar zijn misschien dat we ze OOIT zulen begrijpen.

Lieve groet,FS *X*

Gepost door: FS | 22-11-06

De commentaren zijn gesloten.