31-10-06

Update werkperikelen 4

Ik ben volledig opgebrand, op het einde van mijn latijn. Ik wil enkel nog slapen, slapen en nog eens slapen....

Ik heb deze ochtend echt en offday had op het werk, ik stond voor alles alleen in: alle telefoontjes, alle leveranciers moest ik ontvangen, alle probleemkes oplossen voor de andere collega's, daarnaast moest ik nog mijn werk verrichten. Ik heb enkel maar gelopen en gevlogen gans de ochtend. Er is nochtans iemand die de verantwoordelijkheid op zich moet nemen als de baas er niet is maar D. (uit pure vermoeidheid kan ik zelfs gene nickname bedenken :-) ) trekt zich van niets aan; enkel kletsen met de klanten behoorde blijkbaar tot zijn functie vandaag. Ik erger mij al lang aan D., maar vandaag was het er echt over!! Ik heb hem dan ook ongezouten mijn mening gezegd en blijkbaar had hij verschoten en sprong hij uiteindelijk toch eens in maar jammer genoeg was het maar voor een minutje of tien. Zelfs zijn werkmakker (Matthew) laat hij het merendeel van het werk alleen doen... Bij de aflossing deze namiddag met mijn andere collega durft hij dan nog te zeggen -waar ik bij stond nota bene- dat het een echt hectische ochtend was. Hoe durft hij..... Hij heeft dan nog het lef om te zeggen dat ik hem altijd commandeer en dat hij dat niet wil. Inderdaad ik blaf hem dikwijls af maar waarom, als je iets op een vriendelijke manier zegt of vraagt doet hij alsof hij het niet hoort of heeft hij een of andere uitleg dat hij gene tijd heeft; vaak durft hij zelfs te zeggen dat hij geen goesting heeft. Buiten het werk is D. nochtans een lieve, sociale jongen die veel voor je overheeft.

Ik denk vaak ligt dit nu aan mij of wat; maar ik hoor tegenwoordig van nog andere collega's dat ze echt niet meer kunnen samenwerken met D. Daardoor weet ik -gelukkig- dat het niet aan mij alleen ligt!

Gelukkig zijn de merendeel van de collega's wel leuke mensen om mee samen te werken ... anders lag ik allang ergens in een psychiatrische afdeling of zoiets.

Khoop dat het de rest van de week wat vlotter mag verlopen.

16:34 Gepost door Greetings Groene smaragd | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

hallo ja ik ken da van die dagen gellukig genoeg zijn ze niet allemmal zo

Gepost door: E-son | 31-10-06

jee... moet ik in jou plaats zijn, ik zou er zoveel woorden niet aan vuil maken zennen, ook niet aan dienen baas van u... Da moet daar vree plezant zijn als ik da zo allemaal lees... jesus zeg...

Gepost door: Wildcard | 01-11-06

De commentaren zijn gesloten.