28-10-06

De moord

 

Er was eens een vrouw Sandra, 36, en die heeft 3 kinderen.
2 dochters en een zoon Jeroen van 11 en de twee dochters (een tweeling)
Loesje en Liesje van 8, en de man Martin van Sandra is vandaag 40 geworden.

De moord
"Mama !" riep Jeroen, "Ja wat is er schat" zei moeder, "Waar is mijn Nike pet ?" zei Jeroen, "Mischien onder de bank" zei moeder, "Oké" riep Jeroen, "Ik heb hem al dank je wel hoor", "Oké schat" zei moeder.
"Martin bel jij die oppas eens want ik heb vanavond een etentje geregeld" riep moeder, "oh, gezellig, ik ga al bellen" zei Martin.
"Loesje en Liesje allebei even douchen" riep moeder Sandra. "Oké mam" was het antwoord.
"Waar ligt dat telefoon nummer nou?" "Waar het altijd ligt, in de la van de kast" "O ja".
"Hoi laura, kan je komen oppassen ?" "oh, nee sorry ik had al een afspraak voor vanavond maar misschien kan mijn vriendin wel, het nummer is 0674537023" "Oké, ik ga bellen, nou, toch bedankt" "oke, doei" "doei"
Martin belde het nummer, "hoi, met saskia"  "hoi, met martin, laura zei dat jij mischien bij ons kan oppassen"  "oh ja hoor, voor hoveel ?" "€2,50 per uur"  "oh, okee wat is het adres?" Martin gaf het adres en vertelde dat de sleutel onder de mat lag.
"MARTIN, schiet op, dadelijk missen we de bus!" riep Sandra. "ja, ben klaar" riep Martin, en ze gingen. "Wat een rare mensen" dacht Saskia, "ik moet oppassen terwijl ze nu hun kinderen  al alleen laten, ik zal maar snel gaan". Een minuut of 10 later stond Saskia voor de deur en Jeroen deed de deur open, "hallo" zei Saskia, "hoi, jij moet de oppas zijn" zei Jeroen stoer met zijn pet achterste voren en zijn jeans aan, "ja, ik ben Saskia" zei Saskia. "Mijn twee zusjes zijn boven ik heet Jeroen en mijn zusjes Loesje en Liesje, nou, daar staat de chips en daar staat drinken" zei Jeroen en hij wees 2 kastjes aan. "okee" zei Saskia, "mag ik de tv aanzetten?" vroeg Saskia, "nee, dat gaat helaas niet, hij is stuk" zei Jeroen,  "ook dat nog" dacht Saskia. "Jij moet om 9:00uur naar bed en het is nu 9:10, ga je pyjama maar vast aan trekken, dan mag je nog tien minuten opblijven" zei Saskia. "Oké, ik ga al" zei Jeroen. Jeroen kwam naar beneden en zei "mijn zusjes slapen al, die waren al in bed gelegd". "oh, oké, nou nog 5 minuten" zei Saskia. Vijf minuutjes later ging Jeroen naar boven en naar bed Saskia zag de krant liggen en begon hem te lezen, weer een gezin met oppas gedood,
oh, daar wordt je gek van, als maar die moorden.
Toen de telefoon ging hoorde zij aan de andere kant van de lijn een vage stem zeggen "check the children, check the children" Ze hing op en dacht dat het een flauwe grap was, maar ze werd weer gebeld en hoorde weer dezelfde zin "check the children, check the children", ze hing op en belde de politie want ze vond het nu wel erg griezelig worden en die zeiden dat het wel een flauwe grap zou zijn. Ze werd steeds banger en begon weer de krant te lezen, maar ze werd weer gebeld, ze nam op en zij met trillende stem "hallo ?",  "check the children, check the children" klonk het weer.
"Nu ga ik maar even bij de kinderen kijken of alles in orde is" dacht Saskia bij zich zelf en ze ging naar boven en naar de kamer van de tweeling,  ze gilde het uit want ze waren opgehangen aan een touw en hun ogen lagen er uit en overal bloed en toen ......... kratssssss!!!, kreeg ze een mes in haar rug..............................
 
Wie zal het geweest zijn?
 
LAURA, de oppas die niet kon ?
JEROEN de grote broer ?
Of de OUDERS ?
Of misschien iemand anders ? 

Ik weet het niet, griezel het maar lekker uit !

16:02 Gepost door Greetings Groene smaragd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.