21-10-06

Update werkperikelen

Een (zoveelste) slapeloze nacht maar nu om een andere reden, namelijk het gedrag, de achterbaksheid van eeen collega. Nu alles weer op zijn plooien leek te vallen betreffende Matthew komt er nu wat anders om over te piekeren.

Maar na deze nacht te liggen piekeren en na een ganse morgen aan de gsm te hangen heb ik besloten om maandag mijne cv4 aan te vragen en weigert de baas dan dien ik zelf mijn ontslag in. Ik ben da mens zo immens beu, ze maakt al 2 jaar mijn leven zuur. Als ik nog langer met da mens in dezelfde ruimte moet vertoeven komen er zeker ongelukken van. Wat ze nu gedaan heeft is echt wel de druppel want zoals ik vernomen heb zou mijne baas haar schoon verhaaltje geloven (als mijn baas zou kennen zou je je dat niet verwonderen, het is man zonder einig kennis in de medemens, een man zonder ruggegraat, een naïef persoontje ...) en volgens de persoon die mij dit toevertrouwde krijg ik maandag dus de volle laag. Meteen ook mijn kans om mijn ontslag te vragen of te geven. Ik zorg in elk geval dat hij al geschreven is zodat ik niet met lege handen daar sta. 

Deze morgen al gans internet afgezocht naar werk, heb ondertussen al vier sollicitaties... dus dat klinkt toch al goed. Nu afwachten en hopen...

Velen zullen zeggen dat ik wel heel impulsief reageer maar that's me. Ik ben nogal een impulsief persoontje en als er iets is dat mij te hoog zit neem ik nogal vlug een radicale beslissing.

Het enige dat enorm veel pijn zal doen is natuurlijk dat ik Matthew niet of nauwelijks nog zal zien. Er zijn nog andere collega's waar ik een goede band mee heb maar die zal ik ongetwijfeld nog dikwijls zien, eens samen iets gaan drinken, een sms-ke, een telefoontje... dat heb je natuurlijk als je daar al meer dan 4 jaar werkt. Deze zal ik ook wel missen maar op een andere manier.

 

Zo dit verhaal wordt zeker vervolg...

Nu zal ik vlug eens mijn huisje poetsen, mijne afwas doen, nog een wandelinkske maken met mijn hondjes en dan om 17u gaan werken tot in de laatste uurtjes; jammer genoeg zal ik vandaag dus geen tijd hebben om een blogronde te doen. Hopelijk heb ik daar morgen wel de tijd voor.

 

 

14:53 Gepost door Greetings Groene smaragd | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

'' dat is heel straf van je, waauw: een madamke met véél lef! Goed zo. En het feit dat je niet meer constant met Matthew zal te maken hebben zal je ten lange laatste ook goeddoen.
Veel succes maandag!!!

Gepost door: dingske | 21-10-06

** Oei, ik zou je aan willen raden om nog eens goed er over na te denken. Je kan ook weggaan als je iets anders hebt gevonden toch????Denk er heel goed over na hoor.
Groetjes

Gepost door: anita | 21-10-06

;o) Beter iets beslissen dan niks beslissen en blijven sudderen ... ik vind het sjiek van je.

Groetjes en succes maandag.
Ikke

Gepost door: Ikke | 21-10-06

*** Doe wat je denkt te moeten doen , want werken onder enorme druk hou je toch niet vol. Wat je ook beslist...ik duim voor je!
Ga maandag vooral met opgeheven hoofd naar je werk.
groetje

Gepost door: Ellen | 21-10-06

De commentaren zijn gesloten.