18-10-06

Mijn hel

Ik voel mij elke dag verder wegzakken. Waarom kan ik de tijd geen jaartje terugdraiien. Waarom ben ik toen verliefd geworden.... Ik had alles om gelukkig te zijn(een vriend, massas's vriend(inn)en, prachtige schoonfamilie, eigen woning, materieel, financieel niets tekort...) , nu ben ik alles en iedereen kwijt. Ik weet met momenten niet wat er meer pijn doet, het feit dat ik alles kwijt ben waar ik hard voor had gewerkt(mijn vriend kwijt, vriend(inn)en hebben zijn kant gekozen, financieel een serieuze kater aan overgehouden) of het feit dat Matthew niet meer met mij wil praten terwijl we in dezelfde 'wereld' leven, en dat ik hem ondanks alles nog altijd graag zie. Het doet verdomd veel pijn, ik probeer zo weinig mogelijk aan te denken maar dat lukt niet.  Men zegt altijd 'uit je fouten leer je'; wel ik heb in elk geval geleerd nooit meer mijn hartje zo vlug te openen, geen blind vertrouwen te hebben in hun/haar schone woordjes, ... Dit is allemaal niet eerlijk ten opzichte van de eventuele nieuwe partner maar ik wil niet meer door deze hel gaan.

18:16 Gepost door Greetings Groene smaragd | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

''' sommige lessen zijn hard maar wordt niet TE hard. Probeer jezelf niet te diep te laten vallen, is moeilijk maar vecht er tegen.
veel groeten

Gepost door: dingske | 18-10-06

Voel met je mee ... maar probeer niet alle schuld bij jezelf te zoeken ...
Sterkte hé !
groetjes, klaverke

Gepost door: klaverke | 18-10-06

. Kijk smaragdje, ik ben iets ouder dan jij zie ik.En mijn mening uit geleerde fouten, maak je toch weer nieuwe! Een vertrouwenspersoon vinden is moeilijk, maar uit ervaring weet ik dat ze toch bestaan.Je vind ook wel iemand die je begrijpt, geloof me...
zonnekes die je hel hopelijk wat verlichten, liefs.

Gepost door: Sunny-kay | 18-10-06

als ik dit lees , waan ik mij 5 jaar geleden, toen ik voor diezelfde situatie stond. Laat je niet kisten he ! jij bent jij ! en net als een groene smaragd zeer waardevol. Vertrouwen in iemand komt niet vanzelf meer hoor, maar ik kan je geruststellen langzaam aan leer je terug vertrouwen te hebben in iemand, Leer nu eerst terug te vertrouwen in jezelf.
lieve knufffff catje

Gepost door: catje | 18-10-06

Sommige keuzes van het leven draaien anders uit. Dat heb je niet altijd in de hand, kan ook niet anders, we zijn met zovelen met elk een verschillend karakter. In onze zoektocht naar de (niet: een) levensgezel bestaan er geen 36 mogelijkheden (ik schrijf 36, maar kan even goed 5 schrijven, het getal doet eigelijk niet terzake), dus als je denkt een soulmate te hebben ontmoet, dan ga je ervoor. Iets wat jou wrshlk is overkomen. Je ging ervoor. Het is anders uitgedraaid dan je je had vooropgesteld, en daar kunnen verschillende redenen voor zijn, en je neemt je voor om die "fout" niet opnieuw te maken.
Bekijk het msshn zo: wat je gemaakt hebt is een keuze, en een mens maakt nu éénmaal keuzes die alle kanten opkunnen. Het leert je later om je keuzes anders te maken, probeer msshn "fout" te schrappen van je harde schijf.
En sluit je niet af hé, wist je dat er geboren zwartkijkers zijn die ook weer het geluk vinden? Kan allemaal, het zit in je, die kracht, en er zullen zeker mensen zijn bij wie het eruit komt. No worries, tzal msshn wat geduld vergen, maar hoop doet leven. Take care !

Gepost door: twilightsinger | 18-10-06

* Idd, gelijk dingske zegt, niet te hard zijn voor jezelf ...

Gepost door: Ikke | 18-10-06

*** Je bent niet ALLES kwijt smaragdje , je hebt jezelf nog en als je nu door de hel moet...GA ERDOOR...vooral niet stoppen...hoe pijnlijk ook...doorgaan meisje...help jezelf hierdoor!
Ik denk aan je
groetje

Gepost door: Ellen | 18-10-06

je bent niet alles kwijt hoor, je mag niet vergeten te leven! Geniet ervan en laat het verleden achter je! dat moet je doen en je hebt de bloggertjes nog he om je beklag te doen! laat het verleden achter je je gaat je veel beter voelen. groetjes

Gepost door: sylvie | 18-10-06

** Oordeel niet te hard over jezelf. Je wordt al genoeg gestrafd. Ik hoop dat je hier de steun vindt die je van je vriendinnen mist...
groetjes

Gepost door: anita | 18-10-06

De commentaren zijn gesloten.