14-10-06

Bandshow

 

Ik had gedacht om vanavond eens goed de bloemetjes buiten te kunnen zetten. We gaan vanavond naar Oostende voor de Bandshow indoor taptoe. Maar ik heb deze morgen vernomen dat er enorme strenge alcohol en snelheidscontroles zijn hier in mijn gemeente (de informatie ingenomen van de slager die de broodjes moet gaan leveren deze nacht voor de mannekes dus het zal wel waar zijn hé). Ze hebben me dus aangeraden om gene druppel alcohol aan te raken!! Damn, dedju, .... Voor een keer dat ik dit weekend niet moet werken.....En ik drink er graag ne keer ene maar het mag dus weer geen waar zijn. Als ik met de auto ben hou ik wel bij een paar want veiligheid gaat nog altijd voor hé, maar niets is maar niets zu.

Hopelijk wordt het een leuke avond, Tim gaat mee en dat is nu niet echt het gepaste gezelschap om alleen mee weg te gaan. Tenzij je van een rustige avond wil genieten maar dat is in mijn geval momenteel niet het geval.

Het is ne schat van een jongen maar het is altijd ik die het woord moet voeren, altijd ik die moet zeggen waar we naartoe gaan, altijd ik die beslis... en dat is dus immens vervelend. In groep is het altijd leuk als hij mee is want we kunnen goed praten maar alleen met hem daar zie ik dus echt tegenop. De zaterdagavond ga ik nogal graag eens uit de bol, dansen, drinken (vanavond dus niet maar soit)... maar hij dus niet, het is ne stille genieter. Ik zal weer al mijn zotte kuren en leuke verhaaltjes moeten bovenhalen om hem toch wat mee te krijgen ...pffff.

Ze zeggen altijd als je ergens tegen je zin naartoe gaat, dat je uiteindelijk toch een leuke avond hebt. Dus zal ik dit maar hopen.....

 

To be continued.......................

 

15:49 Gepost door Greetings Groene smaragd | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

zo is dat... als je er tegenop ziet zal het wel bijzonder goed meevallen. Laat het eens weten hé.
saluukes

Gepost door: dingske | 14-10-06

. Erg als je niet het gepaste gezelschap hebt.
Toch een mooie avond en maak er het beste van,
liefs.

Gepost door: Black Bird | 14-10-06

;-) Eigenlijk vraag ik me af, zijde gij ne man of een vrouw?
nie dat ne rol speelt maar ge had me kunnen bellen hee, om mee te gaan.
Potje drinken en de beentjes uitslaan.
ist nu rock of pop?
de dees is altijd in galop.
aaaaaaaaa, zonnekes!!! doeiie

Gepost door: Sunny-Kay | 14-10-06

De commentaren zijn gesloten.