07-10-06

Vakantie voorbij

Mijn verlof is voorbij, om 15u moet ik terug gaan werken tot ..... ?? Dat is dus een groot nadeel van de horeca, je weet nooit wanneer je naar huis kan. En meestal weet je pas de dag zelf wanneer je moet beginnen. Zoals vandaag dus, zojuist telefoontje gekregen van menne baas 'kan je om 15 u komen?' 'Ja absoluut' wat moet je anders zeggen hé!?

Morgen dan om 7u30 stipt!!! aanwezig zijn in het stemlokaal om daar zowat 7u te 'zitten'. Ik heb het daar dus immens moeilijk mee. Ik kan nog geen uur stilzitten laat staan 7u!

Ik heb mij gans de week relatief goed gevoelt maar vandaag kruipt de schrik mij alweer rond het hart. Ik ben bang voor maandag. Ik hoop echt dat we nu eens met een nieuwe schone lei kunnen beginnen (matthew en ik bedoel ik dus hé). Het verleden achter ons laten. Maar dat zal wel weer ijdele hoop zijn. En dat maakt mij dus weer bang.

 

Ik heb mij gisteren in een vlaag van pure verveling ingeschreven op een datingssite! Enkel met de bedoeling om nieuwe mensen te ontmoeten die dezelfde interesses delen. Duidelijk bij vermeld dat mannen zich de moeite moeten besparen om te reageren; dat ik momenteel enkel op zoek ben naar een 'vriendin'. Na een uurtje te zijn geaktiveerd had ik al 3 berichtjes. Zo nieuwsgierig als ik ben direkt gaan kijken. Wat bleek: 2 mannen en een getrouwd koppel. Mijn vraag nu naar die 2 mannen: kunnen jullie niet lezen of komen jullie van een andere planeet?? Met dat getrouwd koppel heb ik nog meer problemen want zij staken niet onder stoelen of banken dat ze gewoon een sexpartner zoeken voor hen beiden. Waar houden de mensen mij voor????Ik ben weer aan iets begonnen wat ik beter niet had gedaan zo blijkt.

 

Verder voor alle bloggertjes:

zaterdag

11:19 Gepost door Greetings Groene smaragd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.