30-09-06

Toeval bestaat niet ...

Ik heb deze namiddag een leuk (maar pijnlijk) gesprek gehad met een meisje (Angeline) die de ware liefde (Liesje) gevonden heeft zo'n 3 jaar geleden. Ze hadden een kortstondige relatie van 6 maanden maar voor Angeline was zij echt de 'ware'. Angeline ziet Liesje na 3 jaar nog altijd even graag en geraakt niet over haar verdriet heen. Iedere nieuwe relatie blijft slechts enkele weken overeind omdat ze teveel aan Liesje moet denken. Angeline hoopt dat zij Liesje nog één keer in haar armen kan nemen om dit hoofdstuk te kunnen afsluiten. Angeline schrijft een boek om haar verdriet te verwerken

Dit verhaal is zooooo herkenbaar. Rond mei had ik een heel kortstondige relatie met een prachtig mooie jongen (Christopher) maar na 2 weken kon ik niet meer opbrengen. Ik zag enkel maar Matthew voor mij, ik wilde dat Matthew naast me zat, .... Christopher was nochtans echt ne heel leuke, lieve, mooie jongen.

Nu is er Tim, hij heeft vorige week vrijdag gevraagd waarom ik zo afstandelijk begin te doen. Hij wil een relatie maar zodra hij te dicht bij mij komt neem ik afstand. Ik kan het zelfs niet verdragen dat hij mij aanraakt.

Ik ben een volledige muur rond mij aan het opbouwen, ik laat geen enkel gevoel meer toe. Ik ben zo bang om opnieuw gekwetst te worden.

Mijn verhaal is zo herkenbaar aan dat van Angeline. Ik hoop dat ik Angeline nog dikwijls mag tegenkomen (toeval bestaat niet, dus de 'ontmoeting' vandaag is ook geen toeval geweest).

21:26 Gepost door Greetings Groene smaragd | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

idd, Ik heb ook nooit in het toeval gelooft.
Probeer alleszins de weg van je hart te volgen, niet gemakkelijk dat weet ik wel, maar probeer...zonnekes en vlammekes he.

Gepost door: Sunny-Kay | 30-09-06

Hoi toevallig hier beland.
Zeer herkenbare teksten hier.
Toeval? neen bestaat niet.
Groet.

Gepost door: Black Bird | 30-09-06

Probeer.. toch maar die muur , steen na steen, weer af te breken....

Groetjes
Marc

Gepost door: marc | 01-10-06

** Heel herken baar een muur...alleen ik heb last van een andere muur.....Niet doordat ik bang ben om gekwetst te worden..
Groetjes

Gepost door: anita | 01-10-06

De commentaren zijn gesloten.